Associa't, participa, estigues informat
JUNTS MIREM CAP AL FUTUR!

Posa't en contacte

 

Trucan's al 93 245 43 96

O si vols omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Estarem encantats d'atendre't. Demana hora i vine a veuren's, sense cap compromís!. Et donarem informació sobre la malaltia, tractament, rehabilitació i tot allò en el que et puguem ajudar.

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable l’ASSOCIACIÓ CATALANA PER AL PARKINSONAquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a c/ Pintor Tapiró 4 1r 1°, 08028 Barcelonao mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a info@catparkinson.org

Vols treballar amb nosaltres?

 

Si estàs interessat/da en formar part del nostre equip, pots fer-nos arribar el teu CV a info@catparkinson.org