Els socis de l’ACAP poden participar en totes les activitats que es realitzen a l’associació, mantenir-se informats sobre la malaltia i rebre assessorament personalitzat. A més, ajuden a que tots sumem forces per aconseguir tot allò beneficiós per a les persones que pateixen directament o indirectament la Malaltia de Parkinson.

Válida sin barreras

Ajudes tècniques

L'empresa d'ajudes tècniques Válida sin barreras ofereix productes i serveis d'accessibilitat mitjançant un servei personalitzat per a cada client, amb el principal objectiu de milllorar la seva qualitat de vida.

 

Si t'interessa contractar els seus serveis i truques dient que ets soci de l'ACAP, t'apilquen direcament un 5% de descompte en les teves compres. Demana pel teu pressupost sense compromís! 

Centres Residencials

Descomptes pers als socis/es de l'ACAP

L’ACAP i Sanitas Mayores col·laboren per tal de que els nostres socis tinguin la millor atenció en el cas que necessitin un centre residencial. Si t’adreces a l’ACAP podràs saber els grans beneficis amb els que pots comptar si estàs buscant un centre residencial de qualitat.

Sanitas Mayores compta amb tots els serveis necessaris i amb un equip de professionals qualificats que proporciona un servei integral, personalitzat, humanitzat i de qualitat, en unes instal·lacions sense barreres, pensades pel benestar i la tranquil·litat de la gent gran.

 

A Sanitas Mayores cada resident és el centre de la seva atenció. Per aquest motiu, una de les iniciatives pioneres ha estat eliminar l’ús de qualsevol tipus de subjecció en la cura de la gent gran i assegurar-se que preserven la dignitat i protegint la integritat de les persones que han dipositat la seva confiança en ells.

No contemplen l’ús de subjeccions com a alternativa terapèutica ja que limiten la mobilitat i el benestar de la gent gran. Molts dels seus centres estan acreditats per la Confederación Española de Organizacio- nes de Mayores (CEOMA) com a Centres Lliures de Subjeccions.

Assessorament legal

Primera visita gratuïta i descomptes en els tràmits

Grup Jurídic Suport Legal, és una firma formada amb mes de 20 anys d’experiència i donant serveis d’assessorament jurídic en els àmbits: Civil, laboral, matrimonial, mercantil i extrajudicial.

És un despatx solidaritzat des dels seus inicis amb associacions sense ànim de lucre que dóna servei i recolzament amb unes condicions especials a tots aquells col·lectius que ho demanin.

 

Ens agrada el tracte àgil, directe i eficaç amb el client, oferint els nostres serveis de manera personalitzada i adaptant-nos a les necessitats concretes de cada cas.

 

La primera consulta, per ser soci de l’ACAP, no té cost.

Instituts Odontològics

Instituts Odontològis és una empresa dedicada des de fa més de 20 anys a prestar serveis de salut dental mitjançant les seves pròpies clíniques dentals (19 clíniques repartides pel territori català).

 

Al passat mes de juliol van firmar un acord amb l'Associació Catalana per al Parkinson que converteix als nostres socis en clients preferents oferint preus i promocions especials com un 25% de descompte en implants, pròtesis i ortodòncies.

Please reload