Atenció Sociosanitària

Atenció i Assessorament social

Des del treball social de l'entitat poden assessorar-te gratuitament sobre temes referents a ajudes tècniques, ajudes públiques, llei de dependència o qualsevol altre dubte que tinguis al voltant de la malaltia de Parkinson. Les consultes són gratuïtes, i cal demanar cita prèvia a info@catparkinon.org o bé trucant al 93 245 43 96.

 

Servei d'Atenció a Domicili

 

Aquests servei és coordinat per treball social i portat a terme per treballadors familiars que estan formats especialment en la malaltia.

 

És un servei que s'ofereix per a gent dependent i en ajuda a les activitas de la vida diària tals com vestir-se, fer higine, dinar, etc. La temporalitat del servei ofereix a familiars i afectats escollir dies i hores en les que requereixen l'ajuda d'una treballadora familiar. Permet a les persones seguir al seu domicili i tenir una ajuda especialitzada en el dia a dia.

 

Club Social

 

El club social és un espai que es va crear fa 4 anys pel propòsit dels socis. Amb la col·laboració de treball social, organitzen sortides, excursions, activitats i festivitats lúdiques que ajuden al foment de les relacions personals dels afectats i els seus familiars i/o cuidadors.